CNAIR a primit 3 oferte pentru documentaţia tehnică a lucrărilor de modernizare a Transfăgărăşanului. Contractul este estimat la peste 10 milioane de lei

Comania Naţionala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit trei oferte pentru contractul de proiectare aferent lucrărilor de modernizare a DN 7C – Transfăgărăşanul. Lucrările vizează scop menţinerea circulaţiei rutiere deschisă pe o perioadă mai lungă din an. Valoarea estimată a contractului este de 10,14 milioane de lei, fără TVA.

Potrivit directorului CNAIR, Cristian Pistol, cei trei ofertanţi care concurează pentru acest contract de proiectare (SF) a sectorului cuprins între km 104 şi km 130+800 sunt Rutier Conex XXI S.R.L., Specialist Consulting SRL şi Total Business Land SRL.

„Contractul prevede adoptarea unor soluţii tehnice corespunzătoare pentru ca circulaţia să fie deschisă pe o perioadă cât mai lungă a anului pe secţiunea dintre Piscul Negru şi Cabana Bâlea Cascadă. Valoarea estimată a contractului (finanţat prin PT) este de 10,14 milioane de lei (fără TVA). Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii”, a adăugat şeful CNAIR, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ofertele vor fi analizate de Comisia de Evaluare, care va desemna câştigătorul.

Directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, anunţa, în luna iunie, va fi elaborat un studiu de fezabilitate prin care să fie găsite soluţii tehnice pentru menţinerea DN 7C – Transfăgărăşanul deschis pentru circulaţie, între Piscul Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, o perioadă cât mai lungă, în fiecare an.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.