Doi tineri din Făgăraş care au organizat întreceri cu autoturismele, blocând un drum, s-au ales cu dosar penal

Foto arhiva

Doi tineri cu vârste de 21, respectiv 22 de ani din municipiul Făgăraş sunt cercetaţi penal după ce au blocat o stradă din oraş pentru a organiza curse ilegale cu autoturismele. La eveniment au participat mai mulţi spectatori, care au şi filmat întrecerea.

Cursa ilegală a avut loc, conform poliţiştilor, luni seară, după ora 23:00

„La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 23.20, un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Făgăraş, în timpul patrulării pe o stradă din municipiu, a surprins două autoturisme ai căror conducători participau la o întrecere ilegală. Persoanele implicate în întrecere au fost identificate şi legitimate de poliţişti, acestea fiind doi tineri, de 22 şi 21 de ani, cu domiciliul în municipiul Făgăraş. Întrucât acţiunea de întrecere cu autovehiculele pe drumuruile publice a celor surprinşi contravine normelor rutiere, poliţiştii au întocmit, în cauză, dosar penal, pentru care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ”împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, informează, marţi, Poliţia judeţeană Braşov.

Conform poliţiştilor, în timpul cursei ambele autoturisme implicate au fost avariate.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, urmând a se propune soluţie legală la finalizarea acestora. 

Poliţiştii atrag atenţia că, în astfel de activităţi de întrecere, atât cei implicaţi, cât şi persoanele aflate în zonă pot suferi accidentări grave.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.