Balon cu teren de fotbal, la Şcoala gimnazială nr. 2 din Braşov. Investiţia trebuie să fie gata până la deschiderea anului şcolar

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 din Brașov vor avea, din această tomnă un teren acoperit de fotbal şi alte sporturi. Balonul va avea o dimensiune de 42 m X 24 m.

Primăria Brașov a lansat procedurile pentru a angaja o firmă care să furnizeze și să monteze acest balon până în data de 1 septembrie, după ce decizia a fost aprobată în Consiliul Local, în luna februarie a acestui an. Valoarea estimată a contractului este de maxim 923.298 lei, cu tot cu TVA.  

În aceeași ședință, aleșii au decis și adaptarea temporară a sălii din curtea Școlii Gimnaziale nr. 2, astfel încât în aceasta să se poată desfășura și ore de sport, nu numai antrenamente și competiții de gimnastică.

La şcoala gimnazială nr. 2 există şi o sală veche de gimnasctică, construită în 1974. Aceasta va fi demolată. Autorităţile au decis ca ea să fie înlocuită cu o nouă sală de sport pentru care Municipalitatea ar vrea să obţină fonduri prin Compania Naţională de Investiţii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.