Când maşina îţi e mai dragă decât viaţa unui membru al familiei: S-a descoperit motivul pentru care un şofer a lovit violent un copil de 7 ani din Zizin

Captură de ecran

Scriam la începutul săptămânii despre accidentul petrecut în weekend la Zizin, acolo unde un copil de 7 ani a fost accidentat violent de către un şofer care a dat cu spatele şi apoi l-a lovit repetat. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere de pe stradă. Cel puţin la prima vedere, nu s-a putut observa o intenţie a şoferului de a opri, după ce s-a produs incidentul.

La trei zile de la accidentul inexplicabil, s-a aflat şi motivul pentru care şoferul l-a lovit atât de violent pe copilul de 7 ani din Zizin, care îi este şi rudă. Cei doi sunt veri, iar omul de la volan a vrut să îi dea o lecţie copilului, după ce acesta ar fi aruncat cu pietricele în maşina sa.

„Lecţia” s-a transformat într-o agresiune violentă

Totul s-a petrecut în ziua în care rudele se adunaseră la casa micuţului pentru a sărbători împreună tocmai aniversarea acestuia. Chiar şi şoferul, un tânăr de 20 de ani, venise acolo tot pentru a-l sărbători pe copil.

În filmare se vede cum băiatul de 7 ani așteaptă în fața porții, iar când mașina ajunge în dreptul lui şi apoi trece, începe să traverseze strada. A urmat un moment inexplicabil: mașina s-a oprit, a dat înapoi, iar cel mic se lovește de ea. Apoi, șoferul autoturismului continuă să mai meargă câțiva metri cu spatele, după care se întoarce la locul accidentului.

Copilul a ajuns în stare gravă la spital. Vecinii i-au sărit imediat în ajutor, iar în scurt timp echipajele de salvare l-au transportat la spital, unde a fost stabilizat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.