Corona Braşov, preţuri prohibitive la abonamentele din acest sezon. Suporterii au reacţionat: „Felicitări! Tocmai aţi pierdut marea majoritate a suporterilor. Vă bateti joc de noi cu aceste preţuri!”

Sportivii de la Corona Braşov riscă să joace cu sala goală în acest sezon, cu „specialiştii” experimentaţi pe care îi are la conducere şi în departamentele de Marketing şi comunicare. Conducerea Corona Braşov, club sportiv finanţat de Primăria Braşov, din bani publici, a anunţat tarifele pentru biletele şi abonamentele din noul sezon, la competiţiile sportiv la care participă echipele clubului. Preţurile sunt unele pe care nu mulţi braşoveni şi le pot permite, ceea ce i-a făcut pe suporteri să reacţioneze şi să conteste comunicarea deficitară şi politicile de marketing inexistente ale clubului: „Felicitări! Tocmai aţi pierdut marea majoritate a suporterilor. Vă bateti joc de noi cu aceste preţuri!”

Cu nişte tarife scoase parcă după un somn al raţiunii şi fără a fi interesaţi de principalii beneficiari interesaţi să vadă în acţiune echipele sportive ale clubului, conducerea Corona Braşov propune abonamente care ajung şi până la 1200 de lei pentru jocurile care se desfăşoară în sezon la Sala sporturilor şi 1100 de lei pentru patinoar.

Deocamdată, Primăria municipiului Braşov, în calitate de principal fnanţator al clubului, doarme şi ea şi preferă să ignore reacţiile de nemulţumire ale fanilor braşoveni, la fel ca echipa de conducere a lui Alexandru Dedu.

„Propunem suporterilor brașoveni abonamentele pentru sezonul 2023-2024, care vor fi puse în vânzare pe parcursul acestei săptămâni”, a anunţat ieri printr-o postare pe Facebook, echipa de marketing a clubului.

Iată care sunt tarifele propuse:

1. Abonament pentru handbal: 400 de lei pentru întregul sezon
2. Abonament pentru baschet: 400 de lei pentru întregul sezon
3. Abonament pentru volei feminin: 400 de lei pentru întregul sezon
4. Abonament pentru volei masculin: 400 de lei pentru întregul sezon
5. Abonament pentru hochei: 800 de lei pentru sezonul regulat
6. Abonament pentru hochei: 500 de lei pentru playoff

ABONAMENTE SPECIALE

7. Abonament Sala Sporturilor (toate sporturile – APROXIMATIV 125 de meciuri, permite intrarea la orice partidă de handbal, baschet, volei feminin, volei masculin organizată de Corona Brașov în sezonul 2023-2024. Dacă orele de desfășurare ale partidelor se suprapun, partidele vor fi organizate în două săli. În aceste cazuri, posesorii abonamentelor nu vor primi contravaloarea biletelor.): 1200 de lei

8. Abonament pentru patinoar (toate meciurile APROXIMATIV 55): 1100 de lei

9. ABONAMENT GENERAL (Sala Sporturilor și Patinoar: Dacă orele de desfășurare ale partidelor de hochei și handbal/ volei/ baschet se suprapun, posesorii abonamentelor pot alege la care meciuri vor participa fără să primească contravaloarea intrărilor nefolosite.):): 2000 de lei

BILETE

1. Bilet pentru handbal/ volei/ baschet: 30 de lei (inclusiv la meciurile de Cupa României)
2. Bilet pentru hochei (Erste Liga, sezon regulat): 40 de lei
3. Bilet pentru hochei (Campionatul Național, sezon regulat): 30 de lei
4. Bilet pentru hochei (playoff): 50 de lei

Reacţiile suporterilor nu au întârziat. Rămâne de văzut dacă vor fi luate în seamă

Reacţiile suporterilor nu au întârziat să apară, la postarea de Facebook a clubului. Aceştia au transmis mesaje de tot felul, însă toate de nemulţumre pentru tarifele care nu sunt susţinute şi de un management coerent şi de politici realiste şi constructive de comunicare şi marketing sportiv.

Redăm mai jos, câteva dintre aceste reacţii:

„Doamne fereste ce preturi…sunt nu exagerate…sunt incredibil de scumpe! Nu veti vinde foarte multe…e enorm, enorm, enorm de mult!!”

„Pot să înțeleg că sunt probleme de buget, dar nu prin abonamentele suporterilor rezolvați anumite lipsuri cauzate de un management defectuos. Vă place să vă lăudați că avem 5 echipe în Ligile Nationale, dar se pare că nu ați gândit-o pe termen lung.

Consiliul Local când se sesizează?”

„Eu sunt in stare de soc! la Dinamo … campionat + cupe europene 300 lei la sectorul VIP! ultimul abonament achizitionat (nu cel de Divizie) m-a costat 300 lei si jucam si in cupele europene (SI CE ECHIPA AVEAM) … va rog din suflet nu va bateti joc de noi … vorbiti de mii de lei la toate sporturile … pai banii aceia pentru unii inseamna salariul pe o luna! RUSINE!!!

„Citesc preturile biletelor și abonamentelor, în special la hochei și nu reușesc sa ma hotărăsc dacă este vorba despre viziune 0 în ceea ce privește managementul financiar deci incompetenta crasa, prostie sau nesimțire combinata cu bătaie de joc!! Tind sa cred ca este vorba despre toate! Corona Brașov realizati, ca noi , suporterii sponsorizam clubul acesta de 2x: o data din taxe și impozite și încă o data prin plata abonamentelor/biletelor!!! Nu va bateți joc nici de noi și nici de.munca unor sportivi care vor fi nevoiți sa joace majoritatea timpului cu tribunele goale!”

„Ne facem abonamente la ciuc si la gheorgheni de banii ăștia si mai raman si ceva bani de motorina….

Nu e problema multi oameni vor lua meciul online si banii se vor duce la federația maghiara in loc de clubul nostru….bine gandit…”

„Deci să înțelegem că titlul de Campioană Națională la hochei cântărește diferența dintre abonamentul de familie în valoare de 700 lei din sezonul 22-23 și 4 abonamente în valoare de 4400 lei pentru sezonul 23-24? Haha 😂. În ce lume normală se explică astfel de tarife și o asemenea diferență?!

Asta s-ar putea să fie cea mai proastă mișcare a clubului/secției din ultimii… mulți ani. În loc să sprijiniți într-un mod deștept fenomenul și să atrageți cât mai mulți oameni în jurul său, profitând de demersul sezonului anterior, nu faceți altceva decât să goliți ușor, ușor tribunele, batându-vă joc de cei care au fost alături echipei necondiționat cu astfel de decizii ce par a fi luate cu toată lumea în minte, mai puțin suporterii.”

„Sunteți întregi la minte? Eu cred ca pt voi ăștia de atârnați degeaba prin funcții și primiți invitații pt toată familia nu vi se pare mult dar pt restul sunt preturi exagerate….sunteți 0 pe partea de marketing,puteți atrage și altfel bani de la suporteri nu doar pe principiul l ai prins l ai ars.Eu cred ca 30 la hochei și handbal și 15 la volei și baschet erau preturi mai mult decât decente… semnat : un suporter în minus”

Corona Brasov, oameni buni, aceste preturi pentru abonamente sunt efectiv PROHIBITIVE ! de ce acum cand acest sport se bucura de atata popularitate fixati aceste preturi? riscati sa fie GOL patinoarul. de la 700 la 1100 este o crestere de peste 50%, unde este justificarea?”

„Felicitari! Tocmai ati pierdut marea majoritate a suporterilor. Va bateti joc de noi cu aceste preturi!”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.