FOTO. Lanţ uman pentru salvarea de la înec a 5 persoane, la Mamaia. Două persoane sunt resuscitate

Foto: Ziua de Constanţa

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța a fost solicitat să intervină în stațiunea Mamaia în urma unui apel 112, potrivit Ziua de Constanța, în stațiunea Mamaia, pentru salvarea mai multor persoane care au fost trase de curenți puternici în largul mării și sunt în pericol de înec. Oamenii de pe plajă au făcut un lanț uman pentru a-i ajuta pe oameni să stea la suprafață.

UPDATE 12.45: Trei persoane au fost recuperate din valuri, în stare de inconştienţă şi resuscitate. Una dintre ele a fost declarată decedată, la ora transmiterii acestei ştiri.

Alte două persoane au fost scoase din valuri conştiente şi duse la spital.

***
Ştire iniţială:

Cinci persoane au fost în pericol de înec în stațiunea Mamaia, pe plaja Victoria, în această dimineaţă. Au intervenit două SMURD B2 de la Mamaia, un SMURD B2 de la Fripis, un Smurd C și o autospecială de transport pentru victime multimple de la Port, potrivit Ziua de Constanţa.

S-a format lanț uman pentru a salva persoanele, iar trei persoane au fost scoase din apă. O persoană este conștientă, iar alte două sunt resuscitate, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobogea la Digi24.

La ora transmiterii acestei știri (11.45), operațiunea de salvare este în curs de desfășurare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.