Filarmonica Braşov a rămas fără manager. Acesta a ales cariera de muzician

Ioan-Dragos Dimitriu la pian

Filarmonica Braşov a rămas fără manager. Dragoş Dimitriu, care prezentate Primăriei Braşov un proiect pe termen mai lung pentru dezvoltarea instituţiei, şi-a dat demisia, pentru a-şi urma cariera de muzician.

Potrivit primarului Allen Coliban, solicitat să ofere în Consiliul Local mai multe informaţii despre această situaţie apărută la Filarmonica Braşov, Dragoş Dimitriu şi-a înaintat demisia, motivând un proiect internaţional din care face parte. Cu toate aceastea, muzicianul şi-a arătat disponibilitatea de a continua colaborarea cu instituţia braşoveană de cultură.

„Este o decizie personală justificată de implicarea într-un proiect internaţional. Înţeleg şi chiar respect decizia sa, mai ales când un om care este plătit din bani publici considerând că nu poate să fie implicat 100% în contractul său. Dar a promis că va fi în continuare alături de Filarmonică„, a declarat Allen Coliban.

Coliban a mai precizat că Filarmonica Braşovare, la acest moment, un program de concerte bine conturat, până la sfârşitul anului 2025, cu artişti proprii şi artişti invitaţi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.