Șantiere pe mai multe străzi din Brașov. Pe ce străzi se va circula cu greutate

Strada Mihai Viteazul din Brașov, folosită de șoferi pentru a ajunge din Bartolomeu în zona centrală Brașovului a intrat marți în reparații. Lucrările se realizează pe tronsonul cuprins între strada Stadionului și strada Mirăslău. Se va lucra alternativ pe câte o bandă, iar circulația va fi dirijată de agenți ai constructorului. De asemenea, la sfârșitul săptămânii vor începe lucrările și pe strada Stadionului, pe tronsonul cuprins între strada Avram Iancu și sensul giratoriu de lângă pasajul Fartec (sensul giratoriu de la Kaufland).

În ce zone ale Brașovului se vor mai face reparații la infrastructura rutieră:

  • Cartierul Noua, pe străzile Prunului, Lacurilor, Plopilor și Ederei;
  • Dârste, pe strada Gării Dârste;
  • Valea Cetății, pe strada Arinului;
  • Șchei, reparații la pavaj pe strada Piatra Mare;
  • Calea București – tronsonul cuprins între intersecția cu strada Poienelor și Spitalul Județean – reparații pe benzile 2 și 3.

Toate acestea sunt lucrări de reparații majore, care presupun decapare mecanizată a unor tronsoane unde au apărut gropi, crăpături, văluriri sau burdușiri, și turnarea de covoare asfaltice. În baza evaluării făcute de inspectorii Primăriei, dar și în urma sesizărilor primite de la cetățeni, pentru anul 2023 s-au stabilit 132 de străzi pe care sunt necesare intervenții, de la decaparea mecanizată (frezare) și reparații, la turnarea de covoare asfaltice, refacere pavaj și reparații trotuare. Lucrările sunt corelate și cu intervențiile deținătorilor de rețele, astfel încât acestea să se facă o singură dată și într-un timp cât mai scurt, atât de către rețeliști, cât și de firmele care execută reparațiile asfaltice.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.