Cabinetele consilierilor locali brașoveni PSD și PNL ar putea fi scoase de pe lista spațiilor ce pot fi vândute de RIAL Brașov. Ele se regăsesc pe o listă ce urmează a fi dezbătută de Consiliul Local Brașov

Respinsă în ședința de plen de la finalul lunii septembrie, hotărârea de Consiliu Local prin care mai multe spații comerciale sau cu alte destinații ar urma să fie scoase din lista celor care pot fi vândute de RIAL SRL Brașov a fost introdusă pe ordinea de zi a ședinței de plen a deliberativului local din 11 octombrie.

UPDATE 11.15: Proiectul nu a mai fost fost supus votului, pentru că ordinea de zi nu a fost aprobată.

În cazul în care hotărârea va fi aprobată, 25 de spații administrate de RIAL SRL nu mai pot fi vândute în baza Legii nr. 550 din 2002 privind vânzarea spaţiilor comerciale proprietate privată a statului şi a celor de prestări de servicii, aflate în administrarea consiliilor judeţene sau a consiliilor locale, precum şi a celor aflate în patrimoniul regiilor autonome de interes local. Pe listă se regăsesc, printre altele, spațiile despre care viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, a declarat recent că sunt ocupate abuziv de consilieri locali ai PNL și PSD.

Pe de altă parte, conform proiectului de hotărâre, RIAL mai poate vinde doar trei spații:

  • str. Republicii nr. 12 (67,60 mp)
  • Bulevardul 15 Noiembrie nr. 5 (17,47 mp)
  • str. Zizinului nr. 14 (74,72 mp).

Lista spațiilor propuse pentru scoatere din lista Legea 550/2002:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.