Elevii din Braşov primesc transport gratuit pe autobuzele RATBv. Ce documente sunt necesare pentru abonament

Pentru a preveni apariția unor posibile confuzii legate de modalitatea de eliberare sau încărcare a abonamentelor gratuite pentru elevi, RATBV a anunţat care sunt documentele necesare la casierii.

Pentru elevii cu vârsta de peste 14 ani:

  • carnet de elev completate cu toate datele la zi, vizat cu ștampilă pentru anul școlar în curs sau adeverință eliberată de unitatea de învățământ;
  • cartea de identitate a elevului, în original.

Pentru elevii cu vârsta sub 14 ani: 

  • carnet de elev completate cu toate datele la zi, vizat cu ștampilă pentru anul școlar în curs sau adeverință eliberată de unitatea de învățământ;
  • certificatul de naștere al elevului, în copie;
  • cartea de identitate a părintelui/reprezentantului legal, după caz.

În altă ordine de idei, joi, 5 octombrie, RATBV nu va pune în circulaţie autobuzele destinate soecial transportului pentru elevi, pentru că este sărbătorită Ziua Mondială a Educaţiei, iar Ministerul Educaţiei a anunţat că nu se vor face cursuri.

„Deoarece joi, 5 octombrie 2023, nu se vor face cursuri în sistemul de învățământ preuniversitar, RATBV nu va efectua cursele speciale de transport elevi. Ele se vor relua vineri, 6 octombrie, potrivit orarelor obișnuite, disponibile pe www.ratbv.ro Amintim faptul că pe 5 octombrie este sărbătorită Ziua Mondială a Educației”, a transmis RATBV.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.