O nouă linie metropolitană, pentru legătura dintre Braşov şi Săcele

De la 1 noiembrie, RATBV pune în funcţiune o nouă linie metropolitană, cu indicativul 711, care va asigura legătura între Braşov şi cartierul Gârcini din Săcele. Aceasta este cea de a 23-a linie metropolitană din judeţul Braşov, operaţionalizată de RATBV SA. Prima linie de legătură între Braşov şi Săcele, 710, a fost pusă în funcţiune la 31 august.

La cererea Primăriei Săcele, RATBV va asigura legătura între Gârcini – Săcele și capătul de linie ”Terminal Roman” de pe strada Poienelor din Brașov prin efectuarea a șase curse tur – retur doar în zilelele lucrătoare. Traseul liniei 711 are practic aceeași rută și aceleași stații ca și linia 710, pe tronsonul Roman-Garaj Sacele, însă noutatea lui constă în deplasarea suplimentară până la capătul de linie din cartierul Gârcini. 

RATBV va posta pe site-ul propriu (www.ratbv.ro), precum și în toate stațiile de pe traseu graficele de circulație ale acestei noi linii metropolitane. Pentru plata călătoriilor la linia 711 este aplicabil Planul tarifar al RATBV, disponibil pe site-ul societății, în secțiunea ”Tarife”, cu mențiunea că plata călătoriilor se poate face și cu card bancar sau telefonul, prin intermediul aplicației 24 Pay.

„Varianta tarifară cea mai avantajoasă este abonamentul metropolitan, cu prețul de 150 de lei lunar, ce permite utilizarea tuturor liniilor metropolitane și urbane operate de RATBV în toată zona metropolitană Brașov”, au precizat reprezentanţii RATBV.

1 Comentariu

  1. Bună seara dar cursa spre Bradet o sa mai fie.Spunetine unde sa mergem .Gândiți-vă ca acolo sunt niște copii cu probleme pe care nu putem sa÷i lăsăm singuri.Va rugam frumos ajutați-ne.Noua ne trebuie doar sa facă doua curse ,dimineata la 8 și sera la ora 20.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.