15 străzi din comuna Hărman, cu asfalt și șanțuri de scurgere a apelor pluviale. Când vor începe lucrările

Primăria Hărman va începe, cel mai probabil în prima jumătate a anului viitor, reparațiile capitale la 15 străzi satul Hărman. Lucrările sunt estimate la 18.180.888 lei (plus TVA), iar finanțarea este asigurată de la bugetul de stat, prin Programul Național Anghel Saligny.

Proiectul prevede asfaltarea sau reasfaltarea străzilor, amenajarea de trotuare, dar și repararea sau construcția unor podețe. În prima etapă se va lucra la suprafața carosabilă, iar în cea de-a doua etapă la trotuare.

Pentru proiectarea și execuția lucărilor, Primăria Hărman a lansat o licitație pe platforma electronică de achiziții publice (SICAP), iar termenul de depunere a ofertelor este 21 noiembrie, însă contractul va putea fi semnat abia în momentul în care vor veni banii de la bugetul de stat.

Lungimea totală a celor 15 străzi este de 9,2 km, iar contractul are o durată de 60 de luni (4 luni pentru proiectare și 56 de luni pentru execuția lucrărilor la toate cele 15 străzi). Anual va fi stabilită o lisă de străzi ce vor intra în reparații, iar pentru fiecare lot, termenul de finalizare a lucrărilor nu poate depăși 12 luni.

Ce străzi vor intra în reparații:

  1. Pieții;
  2. Andrei Șaguna;
  3. Dorobanți;
  4. Ecaterina Teodoroiu;
  5. Ștefan cel Mare;
  6. Mihai Viteazul;
  7. Tudor Vladimirescu;
  8. Trandafirilor;
  9. Viorelelor;
  10. Garofiței;
  11. De Legătură 1;
  12. De Legătură 2;
  13. De Legătură 3;
  14. Primăverii;
  15. Toamnei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.