Centura ocolitoare a Făgăraşului are şanse să fie gata anul viitor

Centura municipiului Făgăraş are mari şanse să fe gata anul viitor, „după trei decenii de piedici şi tergiversări”, anunţă primarul Gheorghe Sucaciu. Ordinul de începere a fost deja emis, iar constructorul Strabac, cu care a fost semnat acest contract, și-a făcut organizarea de șantier și a demarat lucrările.

„În urma etapei de proiectare, unele avize au trebuit să fie reactualizate, s-a așteptat obținerea lor de la instituțiile abilitate, și din această cauză s-a întârziat cu aproape două luni semnarea ordinului de incepere a lucrărilor. Când centura ocolitoare va fi finalizată, traficul rutier din oraș se va aerisi, nu vor mai circula mașini de mare tonaj, iar Făgărașul va deveni un oraș turistic atractiv.”, a spus primarul Gheorghe Sucaciu.

Centura Făgărașului are o lungime de 6 kilometri, ocolește localitatea prin zona de nord, iar profilul este de drum cu o singură bandă pe sens. Durata de realizare este de 27 de luni, primele trei luni pentru proiectare, respectiv 24 de luni pentru execuție.

Valoarea contractului este de 47 de milioane de lei.

1 Comentariu

  1. Ce șanse are să fie gata anul viitor dacă durata contractuală este de 27 de luni. Sunteți penibili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.