Duminică fără transport spre Poiana Braşov. Mai multe curse de pe Linia 20 vor fi suspendate sau întârziate

RATBV S.A. suspendă duminică, 5 noiembrie 2023, timp de câteva ore, circulația autobuzelor de pe linia 20, care asigură legătura pe traseul Livada Poștei – Poiana Brașov. Măsura este determinată de desfășurarea la sfârșitul acestei săptămâni, pe Drumul Poienii (DN 1E), a unei competiții de ciclism de șosea.

Duminică, 5 noiembrie, în intervalele orare 09.30 – 11.00 și, respectiv, 13.30 – 15.30, autobuzele de pe linia 20 nu vor parcurge traseul aminit.

„Ultimele plecări în cursă din capetele de linie înaintea celor două perioade de sistare a circulației vor fi la orele 9.00 și 13.00 din Livada Poștei, respectiv la orele 9.10 și 13.10 din Poiana Brașov. După ora 15.30 se revine la orarul obișnuit de circulație al unei zile de duminică pe linia 20”, a precizat directorul general al RATBV, Marian Geman.

În jurul orelor 10.00 pe tronsonul cuprins între Livada Poștei – Strada Mureșenilor – Strada Gheorghe Barițiu ar putea apărea unele întârzieri determinate de desfășurarea startului festiv al primei probe a competiției.  

În funcţie de eventuale măsuri operative dispuse de Poliţia Rutieră sau organizatori, mai pot apărea unele schimbări în traseele operate deRATBV, a mai transmis conducerea companiei de transport.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.