Premieră în acest mandat, în Consiliul Judeţean Braşov: Şedinţă de plen convocată de aleşi, pentru un coleg nou şi pentru informaţii despre viitorul aeroportului

Consiliul Judeţean Braşov înregistrează o premieră pentru acest mandat, în plen. O şedinţă extraordinară a fost convocată pentru ziua de azi, de un grup de 14 consilieri, ce reprezintă mai mult de o tremie dintre cei 34 de aleşi. Principalul motiv pentru această şedinţă este încercarea de a o repartiza pe Laura Elena Lefter, cel mai nou consilier, într-una dintre comisiile de lucru ale Legislativului judeţean.

Şedinţa extraordinară a fost convocată pentru azi, 14 noiembrie, de la ora 11.00, având un singur punct pe ordinea de zi: repartizarea într-o comisie de lucru, a consilierului Laura Lefter.  Acest punct a fost şi pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de la finalul lunii octombrie, însă Executivul CJ l-a retras.

Reprezentanţii USR au declarant, în plus, că şi-ar dori, ca tot cu această ocazie, Excutivul CJ Braşov şi reprezentanţii Regiei Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav să ofere o explicaţie despre situaţia în care se află obiectivul în acest moment, după plecarea Dan Air şi stabilirea momentului în care va fi prelungit programul de lucru al aeroportului – de la 12, la 16 ore.

Cel puţin aşa reiese din intervenţia, la faţa locului, a consilierului judeţean Ovidiu Paraschivescu, cel care a fost la Aeroportul Ghimbav cu ocazia conferinţei de presă susţinute de directorul Regiei, Alexandru Anghel, şi a anunţat că va ridica şi acest subiect, cu ocazia şedinţei planficate pentru azi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.