Comediantul Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier, în această dimineaţă

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat, luni, într-un accident rutier în judeţul Bihor, unde a intrat cu maşina într-un stâlp de curent. În urma impactului, soţia sa a fost uşor rănită.

”Luni, 4 decembrie a.c., în jurul orei 09.23, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş au fost sesizaţi, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, că, pe drumul judeţean 764, în localitatea Roşia, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier. Din primele investigaţii efectuate de către poliţiştii rutieri din Beiuş, s-a constatat că, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie şi ar fi lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a transmis, luni, IPJ Bihor.

Poliţiştii au mai precizat că, în urma accidentului rutier, o femeie, pasageră în autoturism, ar fi suferit leziuni, aparent uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Surse judiciare au precizat că şoferul implicat în accident este vloggerul Mircea Bravo, iar femeia rănită este soţia sa.

Mircea Bravo a fost testat de către poliţişti, atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.