Facilitățile de pe liniile RATBV pentru seniori rămân până acum. Proiectul de hotărâre de Consiliu Local prin care gratuitățile ar fi trebuit să fie extinse a fost retras de primarul Brașovului

Consiliul Local Brașov nu a mai aprobat proiectul de hotărâre privind acordarea facilităților pe transportul în comun pentru seniorii cu domiciliul în municipiul Brașov cu vârsta peste 60 de ani și venituri mai mici de 3.000 de lei. Proiectul de hotărâre a a fost retras de inițiator, respectiv primarul Brașovului, după ce liderul Grupului PSD din Consiliul Local Brașov, Alexandra Crivineanu, a depus un amendament, prin care a propus ca de gratuitate să beneficieze toate persoanele cu domiciliul în municipiul Brașov și cu venituri nete mai mici de 3.000 de lei să beneficieze de abonamente gratuite pe liniile RATBV din municipiul Brașov și Zona Metropolitană.

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a nu a fost de acord cu amendamentul și a anunțat că retrage punctul de pe ordinea de zi. El a argumentat că în cazul în care ar fiu aprobat acest amendament „ar da peste cap echilibrul bugetar”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.