Crimă la un hotel din Dâmboviţa. Mai multe vedete din showbiz-ul româneasc au fost la petrecere

​Un bărbat a fost ucis sâmbătă noapte după un conflict spontan la o petrecere care avea loc într-o anexă a unui hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete, printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, care au participat sâmbătă la concert ce a avut loc la hotel.

Poliţia a anunţat că sunt trei suspecţi, trei bărbaţi din Bucureşti cu vârste între 19 şi 32 de ani, care au fost audiaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore. Aceştia sunt fraţi şi fac parte din clanul Fabian din Bucureşti. Conform unor surse judiciare, au fost audiate şi unele dintre persoanele prezente la hotelul unde a avut loc incidentul, printre acestea fiind Alex Velea şi Alina Irimia.

„În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a anunţat IPJ Dâmboviţa într-un comunicat.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Conflict spontan care s-a lăsat cu 10 lovituri de cuţit

Incidentul s-a produs la hotelul de patru stele Belmont, spun poliţiştii, într-o anexă. Din primele verificări, omorul s-ar fi produs în urma unui conflict spontan, din cauza muzicii de la o petrecere, victima fiind înjunghiată în spate cu 10 lovituri de cuțit. După ce au comis fapta, suspecții au fugit cu o mașină dar au fost prinși la vechea cabană „Ciubul cu Dor”.

Potrivit G4Media, principalul suspect în cazul crimei este Laurențiu Marin, zis Solomon, în vârstă de 31 de ani. „În urma unui conflict spontan, numitul Anghel Sorin, de 41 ani, a fost înjunghiat mortal în spate de către numitul Marin Laurențiu, de 31 ani, care se află în custodia Poliției Fieni”, au informat sursele G4Media.

Alex Velea, martor ocular?

Potrivit surselor citate de Antena3, cântărețul Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

Cântăreţul Alex Velea a postat, duminică seara, un story pe Instagram, în care spune că nu a avut nicio legătură cu incidentul de la hotelul din Padina.

Alex Velea precizează că la momentul când a avut loc incidentul, era în camera de hotel.

„Salutare tuturor. Încerc să-mi revin din starea de şoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat şi eu alături de Antonia. Referitor la informaţiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior şi am fost şocat. Urăsc violenţa şi altercaţiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simţea bine s-a terminat aşa”, a precizat Alex Velea pe Instagram.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.