Bărbat dintr-o localitate limitrofă din Brașov, acuzat că și-a violat nepoata de 5 ani, arestat pentru 30 de zile

Un bărbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofă municipiului Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că şi-ar fi violat în mod repetat nepoata în vârstă de 5 ani, a informat, sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

„În seara zilei de 7 martie, în timp ce se afla la locuinţa din zona limitrofă a municipiului Braşov, o persoană de sex masculin, în vârstă de 35 de ani, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate, în vârstă de 5 ani, de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa, de relaţia de încredere, de ascendentul moral şi de autoritatea pe care o avea în calitate de unchi, ar fi întreţinut un act sexual neconsimţit cu aceasta. În seara zilei următoare, persoana în cauză ar fi întreţinut un nou act sexual neconsimţit cu nepoata sa”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului.

Potrivit sursei citate, bărbatul este cercetat pentru viol asupra unui minor în forma continuată.

Anchetatorii au fost sesizaţi în legătură cu faptele bărbatului de către mama fetei de 5 ani, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Radu Năstac.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, se mai arată în comunicatul citat.

1 Comentariu

  1. Este absolut revoltator sa aud astfel de vesti! Omul acesta, in varsta de 35 de ani, a abuzat si a violat in mod repetat propria nepoata de doar 5 ani, profitand de increderea, ascendentul moral si autoritatea pe care le avea asupra ei. Este greu de imaginat suferinta si traumele prin care trece aceasta micuta si familia ei. Ma bucur sa vad ca autoritatile au luat masuri in acest caz, arestand preventiv individul responsabil de aceste fapte oribile. Sper ca justitia va fi facuta si ca acest barbat va plati pentru crimele sale impotriva unui copil nevinovat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.