Prima femeie pentru președinția CJ Brașov: „Sunt singurul contracandidat valabil în competiția cu domnul Veștea”

Ana Loredana Predescu - deputat AUR Brasov

Deputatul Ana Loredana Predescu, preşedintele AUR Braşov, a anunţat, vineri, că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov, devenind, astfel, prima femeie care se înscrie în cursa pentru această funcţie în alegerile din 9 iunie.

Pe de altă parte, liderul AUR Braşov a subliniat, într-un comunicat de presă, că atât pe lista pentru Consiliul Judeţean Braşov, cât şi pe cea pentru Consiliul Local al municipiului reşedinţă, „doamnele vor fi reprezentate în raport de 50%”.

Mai mult, conform lui Predescu, unul dintre potenţialii candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Braşov este Gabriela Urse, şefa departamentului de comunicare al organizaţiei judeţene.

„Ar fi frumos să avem două doamne candidat pentru aceste funcţii”, a conchis liderul AUR Braşov.

Totuși, în ce priveşte primăria municipiului Braşov, AUR ia în calcul mai multe variante, inclusiv ofertarea fostului primar PNL George Scripcaru şi a actualului edil al municipiului, USR-istul Allen Coliban, a precizat Ana Loredana Predescu.

„Am punctat la capitolul asumare”

Ana Predescu a menționat că în competiția cu ceilalți candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov „am punctat la capitolul asumare.”

„În acest moment sunt singurul contracandidat valabil în competiția cu domnul Veștea (Adrian Veștea – n.red), dacă el va dori să candideze. Deja am punctat la capitolul asumare. Spre deosebire de el, eu mi-am asumat această candidatură”, a mai spus Ana Loredana Predescu.

1 Trackback / Pingback

  1. „Sunt singurul contracandidat valabil în competiția cu domnul Veștea” - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.