USR și-a anunțat candidații pentru primăriile Victoria și Dumbrăvița. La Victoria, fiul foștilor cabanieri de la Podragu va încerca să o învingă pe Camelia Bertea, mutată la PSD

Filialele USR din municipiul Făgăraș, orașul Victoria și comuna Dumbrăvița și-au desemnat candidații la funcția de primar pentru alegerile din 9 iunie, cei trei fiind prezentați vineri, într-o conferință de presă.

Astfel, la orașul Victoria, candidatul USR candidatul USR pentru funcția de primar este Cristian Iosipescu, fiul unor foști cabanieri de la Cabana Podragu din Munții Făgăraș. El este consilier local USR din anul 2020 și viceprimar al localității, și susține că în această perioadă a acumulat experiența necesară pentru face față funcție de primar. Iosipescu a fost desemnat candidat USR pentru Primăria Victoria după ce Camelia Bertea (primarul în funcție) a trecut la PSD, urmând a candida pentru un nou mandat din partea acestui partid.

Pentru primăria Dumbrăvița, USR o propune pe Anisia Costescu, ea fiind, cel mai probabil, soluția de rezervă după ce Viorel Strîmtu (candidatul USR din anul 2020) a plecat, de asemenea, la PSD.

Cosmin Poparad este candidatul USR pentru Primăria municipiului Făgăraș. El are la activ două mandate de consilier local, de fiecare dată fiind ales ca independent.

Pentru USR sau pentru Alianţa Dreapta Unită?

Deocamdată, aceaştia sunt candidaţii propuşi de USR pentru primăriile celor trei localităţi. Nu se ştie însă dacă ei vor rămâne prima opţiune la alegerile locale din iunie, în contextul în care USR se află, în această perioadă, în plin proces de formare a Alianţei Dreapta Unită, cu PMP şi Forţa Dreptei – partide care vor dori, de asemenea, să aibă propriii candidaţi în unele localităţi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.