Lucian Patrașcu deschide și lista pentru Consiliul Județean Brașov a PSD. El este înscris și în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean

Organizația Județeană PSD Brașov a aprobat lista candidaților pentru Consiliul Județean Brașov. Această listă este formată din Pătrașcu Lucian, Șeitan Cătălin, Adrian Oprică, Gabriela Pelei, Adrian Iatan, Ștefan Lupu, Lungu Costin, Suciu Iosif, Dumitru Dragoș-Cristian, Dragoman Aurora, Guzun Alexandru, Nicoară Lucian, Dan Gavrilă, Vlad Modiga și Patraulea Adrian.

După ce lista a fost aprobată organizația județeană a partidului, președintele PSD Brașov, Marius Dunca, a declarat că „echipa PSD pentru județul Brașov este pregătită să aducă schimbările de care avem atâta nevoie, să implementeze proiecte benefice pentru brașoveni și să lucreze îndeaproape cu cetățenii”.

La rândul său, Lucian Patrașcu, primul pe lista candidaților pentru deliberativul județean și propunerea PSD Brașov pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, a declarat că „aducem în fața locuitorilor județului Brașov o echipa formată din profesioniști dedicați, cu experiență administrativă și competențe dovedite, oameni care au capacitatea de a gestiona problemele și provocările județene într-un mod eficient și responsabil”.

Listele de semnături de susținere pentru Consiliul Județul Brașov vor fi depuse în această dimineață la Biroul Electoral Județean Brașov.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.