PNL Brașov merge pe mâna unui tânăr pentru funcția de primar al comunei Jibert. El vrea să ducă mai departe munca începută de fostul primar Iancu Boeriu

PNL Brașov și-a prezentat, oficial, candidatul pentru funcția de primar al comunei Jibert, comună în care fostul primar liberal, Iancu Boeriu, a decedat în primăvara anului 2022. De altfel, noul candidat al PNL Ștefăniță Pâtea, a anunțat că în mandatul 2024 – 2028 și-a propus ca obiectiv să finalizeze proiectele începute de predecesorul său.


„Până în prezent, în satele Grânari și Văleni au fost executate lucrări la rețelele de apă și canalizare, proiectele fiind aproape finalizate. Pentru aceleași sate este pregătit și un proiect pentru modernizarea străzilor. Pentru celelalte trei sate, Dacia, Jibert și Lovnic, lucrările la rețeaua de alimentare cu apă urmează să înceapă. Tot pentru cele trei localități este depus și un proiect pentru rețeaua de canalizare și așteptăm semnarea contractului de finanțare. Sunt hotărât să duc la bun sfârșit aceste proiecte și sunt decis să identific noi surse de finanțare”, a declarat Pâtea, care a menționat că în următorii ani vrea să implementeze proiecte ce vizează dezvoltarea infrastructurii.


Ștefăniță Pâtea are 37 de ani este licențiat în științe economice și științe agronomice, iar din anul 2020 este consilier local.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.