„Speranța” a murit. Dragoș David și-a găsit un nou partid gazdă

După ce a trecut pe la PDL și PNL, apoi și-a încercat norocul la REPER (partidul lui Dacian Cioloș), directorul Agenției Metropolitane Brașov, Dragoș David, a avut o scurtă perioadă în care s-a implicat în proiectul politic Mișcarea Speranței al deputatului Ben-Oni Ardelean. Acest partid nu a rezistat prea mult. A fost înființat anul trecut, după ce Ben-Oni Ardelean a demisionat din PNL, iar în cursul acestei luni, deputatul a decis să revină în rândul liberalilor, cu tot cu micul partid conservator.

Dragoș David, care a demisionat și el din PNL, nu l-a urmat pe Ben-Oni Ardelean, ci a decis să își încerce norocul din nou. De data aceasta în Forța Dreptei, înființată de fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, după ce acesta și-a pierdut funcția de președinte al liberalilor.

Acum, Forța Dreptei, în județul Brașov, este parte a alianței Dreapta Unită, din care mai fac parte USR, FDGR și PMP. Alianța va avea o listă comună de candidați pentru Consiliul Județean Brașov și îl va susține pe Irineu Darău pentru funcția de președinte.

Rămâne de văzut dacă noua alegere politică îi va asigura lui Dragoș David rămânerea la conducerea Agenției Metropolitane de Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB), o entitate pe care, în ultima perioadă a pus-o în slujba USR și a primarului Coliban.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.