URS.PDF, partidul lui Tudor Benga, va avea candidaţi la două consilii locale din judeţul Braşov şi la Consiliul Judeţean

Deputatul Tudor Benga, fost membru al USR şi fondator al formaţiunii politice URS.PDF – Uniunea pentru Reforma Statului. Protecţia Drepturilor Fundamentale – a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că noul său partid va depune liste pentru consiliile locale din municipiul Braşov şi comuna Sânpetru, precum şi pentru Consiliul Judeţean Braşov, însă nu va avea şi candidaţi pentru primari.

Conform liderului URS.PDF, în judeţul Braşov, formaţiunea politică nu va avea candidaţi pentru funcţiile de primari, întrucât Tudor Benga consideră că nu ar avea şanse reale de a câştiga. Astfel, o participare şi la alegerile pentru primari nu ar face decât să „arbitreze” artificial competiţia electorală dintre principalii candidaţi.

„Nu vreau să arbitrăm competiţia dintre Allen Coliban şi George Scripcaru. Miza noastră nu este să intrăm în cursă pentru a ajuta pe cineva să ia voturi de la altcineva. Dacă aş fi avut convingerea că aş avea vreo şansă să câştig Primăria Braşov, aş candida. (…) Obiectivul nostru este să spargem blocajele din consiliile locale”, a declarat deputatul Tudor Benga.

Tudor Benga a fost ales deputat pe listele USR-Plus Braşov şi a demisionat din partid în 2022. El a admis că o parte dintre candidaţii din alegerile locale ai noului partid au fost membri ai USR Braşov.

URS.PDF va depune liste cu candidaţi şi la sectorul 3 din capitală.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.