Aleșii PSD-PNL au votat ieri împotriva parcului IUS și a construirii unei noi școli, iar azi au absentat. Primarul Coliban: „Pe 9 iunie vor vota brașovenii pentru aceste proiecte, în locul celor care le-au promis să-i reprezinte”

Consilierii locali PSD și PNL au votat împotriva Parcului de pe fosta platformă IUS în ședința ordinară a Consiliului Local de ieri.

Nu doar împotriva acestui proiect care deservește în mod direct aproximativ 50.000 de brașoveni au votat împotrivă, dar au votat și împotriva evenimentelor gratuite pentru copii cu ocazia zilei copilului.

Au votat în premieră împotriva a unor proiecte dezvoltate din fonduri europene, vitregind Brașovul de bani gratuiți la buget.

Au votat împotriva unei școli noi în Tractorul, proiectul „Școala Buffer”.

Au votat împotriva deschiderii de secții noi la Clubul Sportiv Corona, pentru a-i ține pe juniorii de la clubul de handbal masculin Avatar în Brașov. Acum aceștia ar fi obligați să plece la alte cluburi din țară.

Tot ieri, primarul Allen Coliban i-a anunțat pe consilierii locali de convocarea unei ședințe de îndată pentru astăzi, pentru a repune pe Ordinea de Zi aceste proiecte.

Consilierii PSD și PNL au refuzat să participe, într-o acțiune de sabotare a brașovenilor.

Allen Coliban a precizat:

„Sunt convinși că pierd și atunci dau foc la oraș. Ei nu sunt reprezentanții brașovenilor, ci ai lui Scripcaru. Este inacceptabil ca cei aleși de brașoveni să-i reprezinte să voteze împotriva intereselor brașovenilor de toate vârstele.

Pe 9 iunie brașovenii vor vota pentru parcul IUS, pentru o școală nouă, pentru sportul brașovean. După votul din 9 iunie influența dăunătoare a lui George Scripcaru va dispărea și vom vedea o altă atitudine inclusiv din partea actualilor consilieri PSD și PNL.”

Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită la Președinția Consiliului Județean Brașov:

“Brașovul se află la o răscruce, iar alegerea pe care o facem pe 9 iunie va determina viitorul orașului și al întregului județ. Avem de ales între practicile trecutului și un viitor al transparenței, integrității și prosperității. Alianţa Dreapta Unită şi Alianţa Uniţi pentru Braşov îşi asumă responsabilitatea de a apăra dreptul brașovenilor din întregul județ la un trai liber, prosper, liniștit.”

(Cod mandatar financiar: 21240009)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.