Alexandra Crivineanu (PSD): Primăria Brașov a devenit o filială de organizație politică, cu membri de partid angajați și plătiți din bani publici

Tot mai multe cazuri de funcționari care fac politică.

Liderul de grup al consilierilor social-democrați din Consiliul Local Brașov, Alexandra Crivineanu atrage atenția asupra faptului că, în acest mandat 2020-2024, există foarte multe cazuri de persoane care, în timpul orelor de program, preferă să facă postări sau comentarii de natură politică, chiar din birourile Primăriei Brașov.

„Atrag atenția administrației USR să nu mai folosească aparatul Primăriei în scop politic personal.
Niciodată în ultimii 24 de ani nu s-a mai întâmplat ca un funcționar, plătit din bani publici, să facă politică și să se implice în dezbateri pe Facebook, în timpul orelor de program.
Misiunea acestora nu este să facă administrație, ci să facă campanie politică pentru actualul primar. Pentru că știe că pierde alegerile, îi aruncă în luptă pe funcționarii publici, cu aceeași apartenență politică ca și el, pentru a face postări pe Facebook.

Îi avertizăm pe acești funcționari publici că misiunea lor este să muncească pentru brașoveni, din banii cărora sunt plătiți, nu să facă politică! Și în niciun caz în timpul orelor de program;
Credem cu toată tăria în democrație, în dreptul la liberă exprimare, dar considerăm că decența trebuie să fie caracteristica principală a funcționarilor.

Este încă o dovadă a faptului că Primăria Brașov a devenit o sinecură pentru militanții de partid, pentru cei care caută un loc călduț din care să facă politică pe banii brașovenilor.

Sunt deja de notorietate cazurile în care funcționarii primăriei, în loc să își facă treaba pentru care sunt plătiți, fac campanie electorală primarului în funcție. Șefa biroului Relații Externe, Turism și Evenimente, consilierii primarului, arhitectul șef fac postări cu caracter politic din timpul programului de lucru.

Brașovenii trebuie să cunoască adevărul: că lenea, circul și lupta de interese caracterizează astăzi conducerea primăriei!

Scopul lor nu este să muncească în folosul cetățenilor, al binelui public. Scopul lor este să îl salveze pe Allen Coliban la alegerile din 9 iunie.”

Cod Mandatar Financiar 21240002

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.