George Scripcaru și echipa lui nu vor parcul de la IUS!

George Scripcaru a recrutat din piața rechinilor imobiliari oameni care să-i reprezinte interesele în Consiliul Local. Vasile Mezdrea este un astfel de rechin imobiliar, prieten și asociat cu frații Tate ce au fost urmăriți internațional pentru proxenetism, sechestrare și trafic de persoane, susține USR Brașov. (articol al USR Brașov – Cod mandatar financiar: 21240009).

Vasile Mezdrea nu este doar propus pentru a fi reprezentantul lui George Scripcaru în Consiliul Local, ci este și una dintre vocile prin care Scripcaru își expune criticile. Astfel acum 2 zile, George Scripcaru, prin pagina de socializare a lui Vasile Mezdrea și-a exprimat argumentele pentru care să nu se construiască niciodată un parc pe fostul teren al fabricii IUS.

Proiectul propus de Allen Coliban și respins de mai multe ori de actualii consilieri locali de la PNL și PSD, majoritate controlată din umbră chiar de George Scripcaru, este un proiect de 7 hectare, cel mai mare parc din interiorul unui oraș din Transilvania și ar deservi peste 50.000 de brașoveni din cartierele din imediata apropiere.

Allen Coliban vrea parc. George Scripcaru și rechinii imobiliari vor blocuri.

Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită la Președinția Consiliului Județean Brașov:

“Brașovul se află la o răscruce, iar alegerea pe care o facem pe 9 iunie va determina viitorul orașului și al întregului județ. Avem de ales între practicile trecutului și un viitor al transparenței, integrității și prosperității. Alianţa Dreapta Unită şi Alianţa Uniţi pentru Braşov îşi asumă responsabilitatea de a apăra dreptul brașovenilor din întregul județ la un trai liber, prosper, liniștit.”

Cod mandatar financiar: 21240009

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.