Mici „scăpări” în promovarea noului terminal RATBV. Echipa de comunicare a primarului Brașovului nu a mai avut timp să actualizeze imaginile

Promis încă de la începutul anului, noul terminal RATBV de la Gara Brașov a fost deschis în 11 mai. În prealabil, a fost transmis un comunicat de presă, iar primarul Brașovului, Allen Coliban, a dat o scurtă declarație, în care a vorbit despre această investiție și despre dezvoltarea urbanistică a zonei. Însă, echipa de comunicare, una numeroasă de altfel, din care, mai mult sau mai puțin oficial, fac parte inclusiv persoane aflate pe ștatele de plată ale Primăriei Brașov, nu a fost suficient de atentă la detalii.

Mai exact, imaginile cu terminalul, care rulau „pe fundal”, în timp ce primarul Brașovului vorbea despre investiție, sunt vechi, fiind realizate în prima parte a anului, când reprezentanții municipalității au verificat stadiul lucrărilor.

(Imagine veche, folosită în materialul despre deschiderea noului terminal)

De atunci, terminalul a mai trecut printr-o serie de lucrări, după de specialiștii Primăriei Brașov și-au dat seama că firma care a realizat lucrările nu a amenajat peroanele astfel încât acestea să poată fi utilizate și de persoanele cu dizabilități. De asemenea, de atunci, pe peroane au apărut și băncuțele pentru călători.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.