„Generaţia de Suflet” revine în ţară miercuri seară. Fanii sunt invitați la Casa Tricolorilor să întâmpine Naționala de fotbal a României

Screenshot PROTV

Echipa naţională de fotbal a României va reveni miercuri seară la Bucureşti, după eliminarea de la Euro 2024 în faza optimilor de finală, informează FRF.

Tricolorii vor sosi la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20, cu un zbor de la Frankfurt, şi vor părăsi aeroportul prin salonul oficial. De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aştepta, a anunțat FRF.

“Federaţia Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacţiunea dintre echipă şi suporteri în acest loc. De asemenea, menţionăm că nu toţi jucătorii echipei naţionale vor reveni în ţară în această seară”, a precizat FRF.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.