România-Norvegia, meci cu porțile închise dat cu asistență record de 30.000 de spectatori. 700 de copii vor veni de la Brașov

Meciul România – Norvegia se va disputa cu porţile închise, dar totuși, cu record mondial de asistenţă! Peste 30.000 de copii şi însoţitori vor fi, în această seară, pe Arena Naţională.  Recordul UEFA pentru o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani, la confruntarea Partizan – Alkmaar din grupele Europa League.



„În urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partia România – Norvegia, vom avea 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori care vor să fie pe Arena Naţională pe 15 octombrie, de la 21:45! Vă mulţumim tuturor, abia aşteptăm să luptăm împreună şi să ne bucurăm împreună!“, anunţă FRF. Toţi participanţii la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare şi o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului. 



Potrivit monitorulexpres.ro,  tricolorii vor fi susţinuţi din tribune şi de circa 700 de copii de la cluburi din judeţul Braşov. Cea mai numeroasă delegaţie este cea a clubului ACS Kids Tâmpa Braşov care va avea 174 de copii pe Arena Naţională. Colţea Braşov trimite la meci 100 de copii, ACSM Codlea – 90, Cetate Râşnov – 85, A.C.S. Steagu Roşu Braşov- 42, Junior Braşov -42, CSM Făgăraş – 42, Olimpic Zărneşti – 34, Corona Braşov -28, iar CSŞ Braşovia – 17.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.