Deputatul Valeriu Steriu, salt de la PMP direct în conducerea PSD Brașov

Deputatul Valeriu Andrei Steriu este cel mai nou membru al PSD Brașov: Biroul Permanent Județean al Organizației a aprobat în unanimitate, în această după-amiază, adeziunea parlamentarului.

„Ne bucurăm să îl avem în mijlocul nostru pe Vali Steriu, i-am urmărit activitatea parlamentară de până acum și sunt convins că specializările sale și experiența sa vor aduce plusvaloare organizației”, declară Marius Dunca, președintele PSD Brașov, într-un comunicat de presă.

„Pentru mine este o întoarcere acasă, atât geografic, cât și politic. Alături de colegii mei voi susține proiectele importante pentru brașoveni și români”,  a spus Valeriu Steriu.

Parlamentarul PSD va activa în Organizația Municipală, dar va face parte, de drept,  și din Biroul Permanent Județean, în calitatea sa de parlamentar.

Steriu ajunge la PSD Brașov de la PMP, după ce a condus și UNPR. La sfârșitul lunii mai, Valeriu Steriu anunța că părăsește PMP, împreună cu alți doi colegi, senatorii Iustin Talpoș și Ion Ganea și trec la PSD. Potrivit unor surse, fostul lider UNPR a avut posibilitatea de a alege organizația PSD în care să se mute, el având la dispoziție inclusiv Făgărașul. 

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.