S-a schimbat modificarea. Restricţia de trafic anunţată pentru zona „Trei alimentare“ nu va mai fi aplicată

Restricţia de circulaţie din zona sensului giratoriu de la „Trei alimentare“, respectiv din intersecţia dintre Bulevardul 15 Noiembrie, Calea Bucureşti, strada Zizinului şi strada Toamnei nu va mai fi pusă în aplicare. Iniţial, Primăria Braşov anunţase că în această  zonă se va circula cu restricţii până la sfârşitul acestei săptămâni, pentru realizarea unor foraje necesare studiului geotehnic, în cadrul contractului pe care Municipalitatea îl are cu SC Bridge Consult, pentru studiul de fezabilitate aferent reamenajării intersecţiei.



Mai nou însă, Primăria Braşov s-a răzgândit şi anunţă că în intersecţie se va circula normal, pentru că forajele respective se vor face în altă zonă decât cea a intersecţiei „Trei alimentare“.

„Referitor la forajul pentru realizarea studiului geotehnic în zona de la «Trei alimentare», în urma sondajelor în intersecţie s-a constatat existenţa mai multor reţele, ceea ce face imposibilă realizarea forajului. În urma discuţiilor cu reprezentanţii companiilot care deţin reţelele, precum şi cu cei de la Poliţia Naţională şi Poliţia Locală a fost identificată o altă zonă. Perimetrul în care se vor efectua foraje nu afectează circulaţia autovehiculelor“, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. 



Reamintim că în cadrul contractului cu SC Bridge Consult, Municipalitatea are în vedere realizarea studiului de fezabilitare pentru reamenajarea instersecţiei dintre Bulevardul 15 Noiembrie – Calea Bucureşti – strada Zizinului – strada Toamnei. Pentru soluţiile de reamenajare a intersecţiei, proiectul trebuie să conţină şi o propunere de amenajare a unui pasaj denivelat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.