Allen Coliban vrea să se întoarcă în Parlament. USR Brașov și-a desemnat principalii candidați pentru Camera Deputaților și Senat

USR Brașov și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare de pe 1 decembrie. Listele au rezultat dintr-un proces intern 100% democratic și transparent, au dat asigurări reprezentanții reprezentanții partidului.  Candidații au fost stabiliți prin vot secret al celor 108 delegați din tot județul care au fost prezenți la Conferința Județeană întrunită pe 21 septembrie.

În urma votului celor 108 de delegați, primarul Brașovului, Allen Coliban, deschide lista pentru Camera Deputaților, urmat de Ovidiu Paraschivescu, Alexandra Coliban și Andrei Miftode la egalitate de voturi (urmând să fie departajați tot prin vot al delegaților), Beatrice Moraru, Alexandru Cosmin Gheorghe, Radu Alexandru Cențiu, Elena Chirilă-Buga, Bogdan Mihai Zidaru.

Lista pentru Senat este deschisă de actualul senator Irineu Darău, urmat de Daniela Olariu, George Gârbacea, Filofteia Matei, Laura Elena Lefter.

Coliban vrea să redevină primar

Allen Coliban speră ca poziția de deputat să fie o rampă de lansare pentru alegerile locale din anul 2028, când vrea să câștige Primăria Brașov.

„Obiectivul meu este recâștigarea Primăriei Brașov în 2028. Am analizat toate opțiunile pentru a duce această luptă în următorii 4 ani și am decis că șansele cele mai mari le am dacă o voi purta din poziția de deputat. În 2020 am câștigat împreună Primăria Brașov, folosind din plin instrumentele legale la care am avut acces ca senator, în perioada 2016 – 2020: interpelările, inițiativele legislative, anchetele, expunerea media, consilierii cabinetului, intervențiile în Consiliul Local. Atunci, a fost rețeta câștigătoare. Ca deputat, nu mă voi muta la București. Voi fi prezent la toate activitățile din Parlament (de obicei, acestea au loc lunea și marțea), însă voi aloca tot timpul disponibil în rest pentru activitatea din Brașov”, a declarat Coliban, care, în anul 2020, înainte de a deveni primar a fost senator USR.

Irineu Darău, care este, pentru a doua oară, prima opțiune a USR Brașov pentru Senatul României, a declarat:

„USR Brașov vine în fața oamenilor cu cea mai bună listă pentru Parlament, incomparabilă cu orice oferă alte filiale din județ, unde din păcate pixurile șefilor decid.  Eu și Allen Coliban, împreună cu întreaga echipă USR Brașov, suntem pregătiți ca în următorii 4 ani să continuăm lupta pentru a aduce schimbări reale atât din Parlament, cât și din administrația locală: pentru un Brașov dezvoltat, curat, ferit de corupție și care pune prosperitatea cetățenilor pe primul loc”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.