Efect pervers al ordonantei 1 la 7: criza de personal în toaletele publice :)

Braşovenii şi turiştii care merg în parcul Tiberiu Brediceanu se pot relaxa doar până când  trebuie să meargă la… toaletă. Dacă se întâmplă asta, vor descoperi că nu au unde. 
 
Din declaraţiile reprezentanţilor municipalităţii reiese  că de vină ar fi este celebra ordonanţă „unu la şapte” ce interzice angajările în sistemul bugetar. Una din consecinţele directe ale ordonanţei cu pricina este „dispariţia” salariaţilor care să asigure funcţionarea toaletelor publice.  Mai precis, în lipsă de personal, toaleta de sub Tâmpa (zonă intens circulată de braşoveni şi turişti) stă mai mult închisă, pentru că Serviciul de Administrare a Pieţelor nu mai are suficienţi angajaţi pentru a asigura funcţionarea, în acelaşi timp, a celor şapte toalete publice din oraş, după cu a declarat chiar purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea. În aceste condiţii, a explicat Toarcea, „ în funcţie de evenimentele din oraş, Serviciul de administrare a pieţelor mută angajaţii de la toaletele publice nesolicitate la cele din zonele intens frecventate”. De asemenea, el a spus că, sub Tâmpa, în zilele următoare vor fi reamplasate şi toaletele ecologice. 
Anul acesta, potrivit municipalităţii, din încasarea biletelor de intrare la toaletele publice, a căror valoare este de un leu, s-a încasat suma de 53.600 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.