„The Beard Run“, un cros caritabil inedit sub Tâmpa

Singurul cros pe trepte din Transilvania va fi găzduit de Brașov, pe 12 mai, în zona de sub Tâmpa. Competiția, denumită „The Beard Run“ va începe de la ora 10.00 și se desfășoară pe mai multe trasee diferențiate, în funcție de pregătirea alergătorilor:

* Profesioniști – 5 ture traseu – 4 km
* Amatori – 3 ture traseu – 2.4 km
* Măricei (7-14 ani) – 500 m
* Micuți (sub 7 ani, însoțiți de părinți) – 500 m
 


 
Punctul de plecare este Bastionul Funarilor, pe aleea principală, partea cu telecabina, iar punctul de sosire este același cu startul.
 
Taxa de participare este de 35 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii.  
 
Taxa de participare va merge 100% către Complexul de Reabilitare Școlară Brădet care sprijină copiii și tinerii cu dizabilități. Din fondurile strânse în cadrul crosului, organizatorii de la Asociația Beard Brothers Brașov va dota școala cu materiale care vor fi folosite pentru dezvoltarea abilităților motrice ale elevilor (rechizite și materiale pentru produsele handmade pe care le confecționează copiii).
 
Formularul de înscriere se găsește AICI. Regulamentul concursului este disponibil AICI. 
 

Beard Brothers este cel mai neconvențional ONG din România, înființat în 2013 în Cluj-Napoca, care are ca scop principal lupta împortiva discriminării de orice fel. În cei patru ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit peste 10 campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai. Acum, Beard Brothers se extinde și la Brașov unde își propune să schimbe mentalități și să facă lucruri bune, pentru comunitatea brașoveană. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.