Organizaţia Salvaţi Copiii a donat echipamente de peste 7.000 de euro la maternitatea din Braşov

Organizaţia Salvaţi Copiii a donat Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie aparatură în valoare de 7.483 de euro. Fondurile pentru donaţie au fost strânse în urma campaniei Bun venit pe lume, desfăşurată la Braşov la sfârşitul anului trecut.  Salvaţi Copiii a lansat in luna noiembrie 2012, campania „Bun venit pe lume!” prin care şi-a propus strângerea de fonduri pentru dotarea maternităţii din Braşov, cat si alte maternitati din  Romania, dar şi informarea publicului asupra nevoii de implicare în reducerea mortalităţii infantile la noi în ţară.

 

Conceptul  creativ al campaniei a avut ca simbol un body de nou-născut.
Astfel, 150 de body-uri, reprezentând o parte din numărul de 1900 de decese înregistrate anul trecut în rândul bebeluşilor, au fost amplasate in cadrul Complexului Comercial STAR Braşov, unde timp de două zile, pe 14 şi 15 decembrie 2012, voluntarii Organizatiei Salvați Copiii filiala Brasov,  semnalizați cu tricouri și ecusoane brand-uite cu logo-ul organizatiei, au împarţit flyere cu detaliile campaniei trecătorilor și persoanelor interesate să doneze.  Pentru fiecare 50 de lei strânşi din donaţii,  un body a fost înlăturat de pe suport pentru a fi trimis copiilor din maternitatea Braşov.

Campaniei s-au alăturat şi colaboratorii fundaţiei, de la Raiffeisen Bank, care au organizat în cadrul sărbătorilor de Crăciun, tombole, licitând obiecte personale, iar banii strânşi au fost de asemenea donaţi Organizaţiei noastre, în sprijinul Campaniei „Bun venit pe lume!”.

De asemenea, elevii de  la Şcoala generală nr. 5 au organizat un Spectacol caritabil şi un Târg de Crăciun la Casa de Cultură a Studenţilor, în data de 20 decembrie 2012. Fondurile obținute au fost donate Organizaţiei Salvaţi Copiii filiala Braşov, în sprijinul Campaniei „Bun venit pe lume!”.

O parte din fonduri au fost adunate şi prim donaţiile prin SMS, făcute la numărul scurt 8864. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.