Richard Clayderman concertează la Braşov, în luna iulie

Richard Clayderman va concerta la Braşov în luna iulie. Organizatorii au decis ca evenimentul să se ţină pe arena Liceului Sportiv, pe data de 13 iulie. Biletele pot fi cumpărate de la Librăria „St. O. Iosif” şi de la xeroxul de vizavi de magazinul Star, începând cu a doua jumătate a săptămânii în curs.

Supranumit şi „The Prince of Romance”, Richard Clayderman este cel mai popular şi bine vândut pianist, deţinând un record în vânzări, 267 de discuri Gold şi 70 de discuri Platinum. Născut Philippe Pagès, pianistul a cunoscut succesul de la 23 de ani cu renumita piesă „Ballade pour Adeline”. În plus, datorită stilului său deosebit de a performa, a luat naştere genul “New Romance” care combină amprenta artistului cu influenţele pop şi cu cele clasice. În ciuda timidităţii sale, concertele lui sunt considerate “spectaculoase”, atât de către critici, cât şi de către fani.

1 Trackback / Pingback

  1. Richard Clayderman concerteaza la Brasov, in luna iulie : Regiunea Centru : brasov capitala, sibiu capitala, targu mures capitala, alba capitala | regiuneacentru.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.