6 săptămâni de vacanţă activă pentru copiii, la Centrul Colors

colors_mic

Începând cu 1 iulie, mascota Colors, Hippo și voluntarii săi așteaptă copiii cu vârsta între 5- 14 ani la Centrul de Activități Colors, din str. Mircea cel Bătrân nr. 4 pentru a lua parte la 6 săptămâni intensive de ateliere creative, jocuri, muzică, dans, ateliere foto și excursii, programul activităților fiind zilnic, de luni până vineri, între orele 9-13.

  • În  săptămâna 1-5 iulie, copiii vor învăța cum se face un tablou, o cutie de cadouri, salamul de biscuți sau salata de fructe și cum se reciclează un pet într-un suport de creioane, folosind tehnica papier mache.
  • Cea de-a doua săptămână, 8-12 iulie, Verde, este destinată  grădinăritului urban și reciclării creative: vom învăța cum să creăm o mică grădină și cum să reciclăm diferite materiale în bijuterii colorate.
  • Săptămâna 15-19 iulie este destinată motivelor tradiționale din Țara Bârsei, care-și vor găsi locul pe magneți, felicitări cusute sau tablouri.
  • În săptămâna 5-9 august vom vizita cetăți și biserici fortificate din Transilvania (Râșnov, Prejmer), le vom fotografia și vom învăța să creăm povești foto și paspartu pe canvas. 
  • Între 12-16 august, copiii vor învăța să confecționeze diferite decorații folosind tehnici diferite, precum quilling și tehnica șervețelului;
  • Între 19-23 august să creeze decorații pentru ziua de naștere, printre care invitații, coifuri, decorații pentru masă și să decoreze cupcakes.

Costul pentru o săptămână de activități (acoperă costurile de organizare, materiale și o gustare zilnică) este de 150 lei, frații și grupurile de colegi sau prieteni având reduceri. De asemenea, în fiecare sâmbătă, începând cu 22 iunie, între orele 10-14 orice copil, indiferent de vârstă, se poate întâlni cu voluntarii Colors în cadrul Jocurilor lui Hippo desfășurate pentru al treilea an consecutiv în Parcul Sportiv Tractorul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.