Constantin Niţă susţine Braşovul pentru capitala Regiunii Centru: „Nu există termen de comparaţie cu Sibiul”

nita-1

Preşedintele PSD Braşov, Constantin Niţă, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Braşovul trebuie să devină capitala Regiunii Centru şi că va sprijini acest lucru. 

„Eu am mare încredere, raţional vorbind, că nimeni nu poate să conteste că Braşovul, istoria Braşovului, industria pe care o are şi ceea ce reprezintă Braşovul în România, nu cred că cineva ar putea să facă o comparaţie între Braşov şi Sibiu şi să nu accepte Braşovul ca şi capitală regională decât dacă, sigur, există un alt interes, politic, cel al domnului Johannis. Interesul meu politic este ca Braşovul să fie capitala regiunii şi asta ştiţi foarte bine că niciodată nu m-am dat înapoi, şi acest lucru îl susţin public când doriţi dumneavoastră”, a afirmat Constantin Niţă.

„Dacă punem şi comparăm Braşovul cu Sibiul, nu există termen de comparaţie. Pe mine mă interesează Braşovul şi colegii mei parlamentari – deputaţi şi senatori – sprijină Braşovul. Cred în continuare că între Braşov şi Sibiu nu există termen de comparaţie. Braşovul la toţi indicatorii economici, sociali, culturali este în faţa Sibiului. Sunt convins că lucrurile vor evolua corect şi domnul vicepremier Liviu Dragnea va lua o decizie corectă”, a subliniat Constantin Niţă.

El a precizat că nu îl interesează funcţia de guvernator al Regiunii Centru, pentru că nu acesta a fost scopul său în viaţă.

„Problema cea mai grea, mai ales în partea aceasta de ţară, în Transilvania, este stabilirea capitalelor de regiune. Noi, în Regiunea Centru, nu avem contracandidat. Sibiul nu este un contracandidat pentru că Braşovul este cel mai dezvoltat judeţ din această regiune şi, de aceea, voi acorda tot sprijinul meu pentru ca Braşovul să devină capitală regională„, a declarat Constantin Niţă, citat de Agerpres.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.