Piaţa Enescu intră în şantier

p enescu bvm
De mâine încep lucrările de reamenajare a Pieţei Enescu. Aici va fi refăcut pavajul din piatră cubică, iar parcarea va fi desfiinţată. Autoritățile locale estimează că, în funcţie de condiţiile  meteo, amenajarea acestei zone va fi terminată la sfârşitul lunii august.
 
Municipalitatea a anunţat că deţinătorii de autovehicule, persoane fizice care au domiciliul în Piaţa Eenscu, autovehiculul înmatriculat la aceeaşi adresă cu domiciliul proprietarului şi au participat la procedura de înscriere desfăşurata la Primăria Braşov, îşi vor putea lăsa maşinile în parcarea publica din spatele Hotelului Aro, în condiţii de parcare rezidenţială.
 weiss mic
 Strada Michael Weiss, exclusiv pietonală 
După finalizarea lucrarilor în Piaţa Enescu, va începe şi amenajarea străzii Michael Weiss (tronsonul cuprins între străzile Republicii şi Mureşenilor). Artera va fi transformată într-o zonă pietonală, după modelul Străzii Republicii. Pe Michael Weiss nu vor mai fi trotuare, iar covorul asfaltic va fi înlocuit cu pavaj din piatră bazaltică. În funcţie şi de condiţiile meteo se estimează că lucrările se vor finaliza până la sfârşitul lunii septembrie. Odată cu reamenajarea acestei străzi şi aici vor putea fi amplasate terase.
Pentru a nu apărea probleme în timpul efectuării lucrărilor, municipalitatea braşoveană îi roagă pe deţinătorii de autovehicule din zonele afectate să îşi lase autovehiculele în parcările din apropiere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.