Salon de vinuri la Braşov

IMG_3254

Braşovenii au ocazia, în perioada 18-20 octombrie 2013, în cadrul primei ediţii a „Transylvania Wine Fair” să deguste cele mai bune vinuri româneşti şi moldoveneşti. La evenimentul, ce se desfăşoară la Braşov Business Park, participă 30 de expozanţi, fiind prezente şapte podgorii care vor oferi 35 de sortimente de vinuri.

IMG_3266

Vizitatorii au ocazia de a participa la cursuri de specialitate, vor putea degusta vinuri şi vor avea prilejul de a gusta brânzeturi, mezeluri, ceaiuri, ciocolată sau cafea. De asemenea, ei vor putea achiziţiona produsele la cele mai bune preţuri.
Organizatorii spun că acesta este primul eveniment la care se folosesc pahare de degustare ale Organizaţiei Internaţionale a viilor şi Vinului. Materialul din care sunt confecţionate (glass- crystal) şi forma geometrică a acestora pun în valoare toate caracteristicile vinului.

IMG_3261

Taxa de intrare este de 10 lei, iar fiecare vizitator va primi câte un pahar, pentru care va achita o garanţie de 10 lei, sumă ce-i va fi restotuită la plecare, când va returna paharul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.