Staţii noi pe liniile RAT 2, 7, 8, 9, 11, 30 şi 41

rat eroilor

Începând de astăzi călătorii au posibilitatea de ajunge mai uşor în zona în zona cartierelor Tractorul şi Rulmentul, respectiv pe strada Nicolae Labiş şi pe cele învecinate.

RAT a înfiinţat pe strada 13 Decembrie, în zona de intersecţie cu strada Nicolae Labiş, o staţie în care vor opri autobuzele şi troleibuzele de pe liniile 2, 7, 8, 9, 11 şi 30.

Pentru a corela informaţiile despre denumirile staţiilor, conducerea RAT a luat şi  decizia modificării numelui staţiei corespondente, de pe sensul de deplasare spre capătul de  linie „Rulmentul”. Astfel, fosta staţie „Rulmentul” se va numi „Nicolae Labiş”, urmând ca
denumirea „Rulmentul” să fie folosită doar pentru capătul de linie.

De asemenea, începând de astăzi, la solicitarea mai multor părinţi, pentru a facilita accesul elevilor din cartierele Stupini şi Bartolomeu la Şcoala generală nr. 14, de pe strada

Agricultorilor, autobuzele de pe linia 41, pe sensul de deplasare spre centrul oraşului, vor opri şi în staţia „Barieră Bartolomeu”. Pentru călătorii ce utilizează liniile 41 şi 18 în această staţie RAT Braşov a amplasat şi un adăpost-refugiu pentru călători.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.