Bilete de tren cu 50% mai ieftine, între Sinaia şi Braşov

tren

Pasagerii pot călători, în week-end, la aproximativ jumătate de preţ, în cazul călătoriilor efectuate la munte, între Sinaia şi Braşov. Reducerea se aplică trenurilor InterRegio de pe Valea Prahovei.

De exemplu, în oricare din zilele de final de săptămână (vineri, sâmbătă sau duminică), între Buşteni şi Azuga preţul unui bilet este 3,55 lei, faţă de tariful întreg de 8 lei.
Între Buşteni şi Predeal, preţul este 3,85 lei, faţă de 8,5 lei. Aceste reduceri nu se cumulează cu alte discount-uri, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online.

Tariful de rezervare a locului (4 lei), în cadrul acestei oferte, este opţional. La cumpărarea online, tariful de rezervare se achită însă automat’, se arată în comunicatul citat.

În funcţie de data când sunt cumpărate biletele de tren, CFR Călători oferă reduceri de preţ importante, cuprinse între 10% şi 25%.

‘Biletele pot fi achiziţionate: online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay, prin rezervare telefonică, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism)’

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.