RAT Braşov şi-a făcut site nou

rat

RAT Braşov are un nou portal de infomare pentru cetăţeni. Adresa la care portalul poate fi accesat este aceeaşi: www.ratbv.ro, ceea ce s-a schimbat fiind deging-ul şi accesibilitatea.

Proiectul se află încă în derulare, lansarea portalului în această formă fiind un prim pas dintr-un demers ce vizează îmbunătăţirea capacităţii de comunicare a Regiei cu publicul călător, cu diverse instituţii şi partenerii de afaceri. În perioada următoare, în vederea optimizării acestui serviciu, Regia solicită reacţii din partea tuturor utilizatorilor portalului, considerând ca fiind foarte importantă părerea fiecărui vizitator, la adresa de email ratbv@ratbv.ro. Realizarea portalului a ţinut cont de părerile, opiniile, sesizările colectate de  Regie în ultimele aproximativ nouă luni, spun reprezentanţii Regiei.

Portalul www.ratbv.ro a fost proiectat şi construit ţinând cont atât de perspectiva implementării viitoare a sistemului de monitorizare a flotei şi ticketing, cât şi de necesitatea corelării necesităţii de informaţii despre trafic necesare fiecărui călător cu viitoarea posibilitate de accesare a internetului în mijloacele de transport în comun prin reţelele wireless.

 “Lansarea portalului reprezintă finalizarea unei alte etape a procesului de schimbare care se derulează în Regie, al cărei principal obiectiv este să-şi armonizeze activitatea cu cerinţele de mobilitate ale comunităţii locale. Forma portalului nu este una definitivă, ea urmând a fi modificată astfel încât să obţinem o gamă cât mai largă de posibilităţi de comunicare cu
publicul nostru. Ne-am asumat acest proiect, prevăzul în Planul de Management, ridicând astfel standardul comunicării noastre cu membrii comunităţii. Trebuie menţionat că am schimbat viziunea asupra portalului, adoptând un model interactiv, care ne va arăta rapid şi eficient reacţia publicului faţă de calitatea serviciilor noastre”, a declarat directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu.

Noua platformă online conţine o secţiune de “breaking news”, un modul de planificare a călătoriei şi o interfaţă pentru newsletter, la care se pot abona cei interesaţi de serviciile RAT Braşov. În viitor va fi dezvoltat şi un modul de sondaje de opinie. Portalul eficientizează modul în care călătorii pot consulta orarele de circulaţie sau traseele deservite. De asemenea,
portalul conţine secţiuni specifice pentru întrebări frecvente, prezentarea anunţurilor de achiziţii publice şi pentru promovarea serviciilor secundare prestate de Regie.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.