Strada Castelului intră în șantier

castelului (2)

De astăzi, pe strada Castelului, pe segmentul cuprins între intersecția acestei artere cu străzle Dobrogeanu Gherea și Michael Weiss, vor începe ample lucrări de reabilitare. Pe această porțiune, cu excepția mașinilor de intervenție, pe acest segment, cu o lungime de aproximativ 400 de metri, nu vor mai avea acces autovehiculele și nici parcarea acestora pe domeniul public nu va mai fi permisă.

castelului (1)

În primă fază, vor interveni rețeliștii, apoi, se va turna un nou covor asfaltic. Pe partea stângă, pe sensul dinspre strada Dobrogeanu Gherea vor fi amenajate parcări longitudinale, iar pe dreapta va fi realizat un trotuar de gardă, iar pe această latură, parcarea va fi interzisă. Reprezentanții municipalității brașovene estimează că lucrările vor fi terminate în aproximativ 30 de zile.
După terminarea lucrărilor la acest tronson, se vor efectua lucrări pe alte segmente ale străzii Castelului, respectiv pe cel cuprins între intesecția acestei artere cu strada Michael Weiss și intersecția cu sensul giratoriu de la stația de transformare (cu o lungime de aproximativ 250 de metri) și pe cel cuprins între stația de transformare și intersecția strazii Castelului cu Strada George Coșbuc (aproximativ 290 de metri).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.