Lucian Bute va lupta cu Badou Jack pentru titlul mondial WBC la supermijlocie

 

Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, îl va înfrunta pe suedezul Badou Jack în data de 30 aprilie, într-un meci având drept miză centura cu diamante a versiunii WBC, a anunțat postul american de televiziune Showtime, care va transmite acest eveniment, al cărui loc de desfășurare nu a fost deocamdată stabilit.
”Este o onoare să fac parte din lista boxerilor ce vor evolua pe Showtime în următoarele 12 săptămâni. Voi urca din nou în ring pe 30 aprilie pentru titlul WBC la supermijlocie cu Campionul Mondial Badou Jack. Veți vedea un Lucian Bute în cea mai bună formă din carieră!”, promite pugilistul gălățean pe contul său de Facebook.

Bute îl va înlocui în această luptă pe mexicanul Julio Cesar Chavez Jr, care trebuia inițial să lupte cu Badou Jack, dar care s-a accidentat, precizează presa canadiană.

Bute are un bilanț de 32 de victorii (25 KO) și 3 înfrângeri la profesionist, în timp ce bilanțul lui Badou Jack este de 20 de victorii (12 KO), o înfrângere și un egal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.