Un candidat: „Mai bine păstram armele”

Partidul Nostru și-a prezentat joi, într-o conferință de presă, trei dintre cei 17 candidați de pe lista pentru Consiliul Local Brașov.

Unul dintre ei, Attila Bara, a fost membru al UDMR dar a plecat din partid, pentru că, a spus el, această formațiune nu reprezenta interesele minorității maghiare.

Attila Bara a participat și la Revoluția din 1989. Ba mai mult, el susține că a jucat un rol important în decembrie 1989:

„Am condus o subunitate de gărzi patriotice și am făcut ordine în Brașov. Nu am certificat de revoluționar pentru că nouă, militarilor, nu ni s-a permis să cerem”.

După ce gărzile patriotice din oraș și-au încheiat misiunea, el a spus că a predat armamentul din dotare, dar acum regretă.

„Trebuia să păstrăm armele, ca să nu mai fie toate hoțiile. În viața politică au intrat infractori de drept comun. Mulți au scăpat de pedepse pe vicii de procedură, pentru că s-a scris «p» în loc de «ț». În 1990, le-am promis copiilor mei o țară în care vor fi fericiți, iar acum nu știu cum să îi conving să rămână  în țara”, a declarat Bara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.