Militarii veterani și veteranii răniți în teatrele de operațiuni, campanie de donare de sânge: „Hai și tu lângă noi. FII EROU pentru un SUFLET DE ROMÂN!”

Militarii veterani din Brașov și militarii răniți în teatrele de operațiuni pornesc o campanie de donare de sânge, sperând astfel să dea un exemplu tuturor celor care ar putea face același gest. 

Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) lansează pe 27 septembrie, campania „ Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!”. Miercuri, membrii asociației- militari veterani și veterani cu dizabilități se vor prezenta încă de la ora 8.30 la Centrul de Transfuzi Brașov, pentru a dona sânge. 

Pentru că în Teatrul de Operații am învățat că frate și soră îți este cel pe care îl ai aproape, pentru că pe câmpul de luptă am învățat cât înseamnă viața, pentru că am văzut suferința celor care au stat aproape de noi, de camarazii nostrii, atunci când soarta a fost crudă și militarii veterani răniți au trecut prin chinuri groaznice, pentru că am înteles și învățat să prețuim viața, Asociația Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie-Izvorâtorul de Mir” (AMVVD) lansează campania „ Ajută Mereu, salvează o Viață, Vino și Donează!”
Astfel, în data de 27.09.2017, membrii AMVVD Brasov vor merge la Centrul de transfuzie sanguina Braşov pentru a dona. Prin sângele „vărsat” de un singur militar veteran el poate fi EROU pentru alte trei suflete. Suntem români și ne iubim neamul! Hai și tu lângă noi, DONEAZĂ și FII EROU pentru un SUFLET DE ROMÂN! Această campanie are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor de sânge din România şi îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.
Onoare și respect! este mesajul militarilor către toți brașovenii care pot face același gest pentru semenii lor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.