Jandarmii le-au mulţumit braşovenilor după protestul de duminică: „Sunt cetăţeni model”

Foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă Burebista Brașov

Cei 3.000 de braşoveni care au protestat sâmbătă seara în centrul vechi i-au impresionat pe Jandarmii de la Gruparea Mobilă „Burebista” prin spiritul lor civic și prim corectitudinea de care au dat dovadă. Mai exact, pe pagina de Facebook a Instituţiei, jandarmii au transmis următorul mesaj: „Mulţumim cetăţenilor braşoveni pentru că s-au ţinut de cuvânt. Sunt cetăţeni model, respectă legea!”. 

Jandarmii au ținut astfel să le mulțumească cetățenilor care au ieșit în stradă că și-au susținut cauza în mod civilizat, fără a crea probleme. Mesajul jandarmilor vine în contextul în care oficial, protestul de duminică seara, pentru apărarea justiției, nu a fost autorizat. 

Reamintim că duminică seara, braşovenii s-au strâns în faţa Prefecturii, au urcat în Piaţa Sfatului unde au scandat la sediul PSD, după care au revenit la Prefectură, iar în cele două ore şi jumătate de protest nu a fost înregistrat niciun incident. (VEZI AICI Cum s-a desfăşurat protestul din 5 noiembrie).
 
De altfel, şi la protestele #Rezist, braşovenii şi forţele de ordine au avut o relaţie bună. La un moment dat, jandarmii au primit flori de la protestatari, iar a doua zi au „întors gestul” oferind bomboane copiilor. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.